دفتر امام جمعه شهرستان خرمدره

دفتر امام جمعه شهرستان خرمدره

اخبار و تحلیل‌های مربوط به حجت الاسلام زاهدی پور امام جمعه شهرستان خرمدره
دفتر امام جمعه شهرستان خرمدره

دفتر امام جمعه شهرستان خرمدره

اخبار و تحلیل‌های مربوط به حجت الاسلام زاهدی پور امام جمعه شهرستان خرمدره

خطبه های نماز جمعه ۹ تیر

نماز جمعه این هفته شهرستان ماهنشان به امامت حجت الاسلام و المسلمین زاهدی پور امام جمعه شهرستان اقامه شد.
خطبه اول :
امام جمعه ماهنشان در خطبه اول نماز ضمن دعوت خود و نمازگزان به تقوای الهی گفتند: تقوا قیل و قال نیست، تقوا باید ثابت شود و یکی از نشانه های انسان با تقوی عبارت است از عفاف. عفاف و پاکدامنی هم راهکارهایی دارد و هم مصادیقی دارد. تعدادی از راهکارها  بیان شد و انشاالله از متن خطبه مسابقات پیامکی برگزار می شود تا این مسائل در ذهنها باقی بماند. عزیزان! یکی دیگر از موارد عفاف عبارت است از گفتار، گفتار حیامحور. در جامعه ما روز به روز نوع گفتارها و محاوره ها ، نوع ارتباطها تا حدی تحت تاثیر نظریه های سکولاریستی یا لائیستی شکل می گیرد که در این مورد نقش رسانه بیش از حد است. هم نظریه پردازان غربی و هم نظریه پردازانی که در حوزه دین فعالیت دارند (کتابی است که جمع آوری کننده آن در ذهنم نیست سلسله مقالاتی است در مورد دین ورسانه که در غرب نوشته شده و انتشارات سروش منتشر کرده و هفت مقاله مهم و تاثیرگذار و ارزشمندی است که هفت نظریه پردازمهم) در صدد اثبات این نکته هستند که کارکرد رسانه در حوزه دین کارکرد سکولاریزی سازی است حتی نظرشان این است که اگر رسانه در مورد دین حرفی بزند به سکولاریزاسیون منجر می شود و اتفاقا تاثیرش هم بیشتر است. حالا در اینجا یکی از سکولاریزاسیون هایی که در رسانه وجود دارد، چه تصویری چه صوتی و چه مطبوعات، نوع دیاگوگ و نوع گفتار که به بحث ما مربوط است. در روایت داریم که زن با مرد نامحرم مانند یک دژ نفوذناپذیر حرف بزند. اما در سریالهای تلویزیونی و به مراتب بیشتر در فیلمهایی سینمایی دیالوگهایی منتشر می شود که بعضی مواقع دیالوگهای خاص زناشویی است و حیامحور نیست اما کودکی که از سن دو سالگی متاسفانه به این فیلمها نگاه می کند کم کم در سن جوانی اگر به این شخص بگویی این نوع گفتار در بین زن و مرد نامحرم حرام است این را باور نمی کند. یک مثال می زنم : من خودم از زیتون خوشم نمی آمد یک دفعه دوستان با شوخی و اجبار به من زیتون خوراندند بعد از آن هم آن مقدار که از زیتون بدم می آمد یک مقدار کمتر شده ولی عاشثق زیتون نشدم چون از اول ذائقه آن گونه پرورش یافته اما آن ذائقه ای که از اول اینگونه پرورش یافته که از فلان مواد غذایی خوشش می اید بعدا از آن بدش نمی آید.شما ببینید الان در چین مخصوصا  کشورهای آسیای جنوب شرقی بسیار بد غذا هستند هر شیئی که در طبیعت وجود دارد ممکن است آنها بخورند از جمله آنها موش است من کلیپ تصویریش را دیده ام که کباب می کنند و می خورند این ذائقه است انسان همان انسان است ولی ذائقه اش را ناپاک کرده اند. آن کسی که از اول کودکی می بیند که بین نامحرم پرده ای نیست این گونه رشد می کند و شوخی هایی هم که وجود دارد حرام است چون آسیب زا هستند پشت پرده سینما را نگاه کنید و بعضی مسائلی که شاید اطلاع داشته باشید اینکه یک زن و مرد نامحرم چند ماه در کنار هم برای فیلمی تمرین می کنند که منجر می شود به ارتباطات و نوع گفتارها که به آنها گفته شده اینگونه حرف بزنید بگونه ای که برخی از این گفتارها را حتی انسان با محارم خود هم حیا می کند، داشته باشد. چرا اینگونه شده چون حیا درگفتاررعایت نشده است. خداوند متعال به پیامبراکرم صلی الله علیه و آله می فرماید:"
یا نِساءَ النَّبِیِّ لَسْتُنَّ کَأَحَدٍ مِنَ النِّساءِ إِنِ اتَّقَیْتُنَّ فَلا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَیَطْمَعَ الَّذی فی‏ قَلْبِهِ مَرَض"؛زنان پیامبر! مانند زنان مشرک نرم و نازک با نامحرم صحبت نکنید. زنی که با نامحرم حرف می زند باید کاملا خشک و با ابهت حرف بزند نه نرم و نازک. مواظب باشید صدای خود را نازک نکنید نوع کلمه ای که استفاده می کنید کلمه نفوذ ناپذیر باشد چرا؟ "فَیَطْمَعَ الَّذی فی‏ قَلْبِهِ مَرَض" بخاطر اینکه اگر رعایت نکنید کسی که در قلبش مرض است طمع می کند. پس نباید گفته شود مرد پاک باشد البته این را کسانی که می گویند هم می دانند اشتباره است و  می خواهند جامعه را آلوده شود چه کار می کنند می گویند آقایان پاک باشند. در حالی که پاکی دو جانبه است عفاف و پاکدامنی دوجانبه است چرا؟ بخاطر اینکه پدیده، پدیده اجتماعی است نه فردی و پدیده اجتماعی، اجتماعی شکل می گیرد.پدیده اجتماعی یک سویه نیست دو سویه است هم پاک ماندن دو سویه است باید زن و مرد هر دو پاک باشند. در کنار بنزین،آتش بگذارند و آتش نشان ودستگاههای آتش خاموش کن قراردهند و بعد بگویند که اشکال ندارد بگذارید آتش به بنزین نزدیک شود.انسان عاقل پیشگیری می کند.آقای دکتر مظفری حضور دارند و (حالا هفته قبل اشاره کردم) این هفته دراین حد اشاره می کنم  در مواد مخدر مقابله باید  دوجانبه باشد یعنی هم توزیع و قاچاق مواد مخدر کنترل شود و هم در ارتباط با کنترل جوانان مثل کنترل روان شناختی کنترل جامعه شناختی مبتنی بر نظریه های جامعه شناسی و روانشناسی دینی. جامعه هم اینگونه است پیامبر اکرم می فرماید خالق من و تو ما را بهتر از خودمان می شناسد. "فَیَطْمَعَ الَّذی فی‏ قَلْبِهِ مَرَض" خانمها! در اداره، در محیط کار باید کاملا نفوذناپذیر باشید. اینکه همه ما برادر و خواهر هستیم را بهانه قرار ندهیم اگر اینگونه بود حضرت زهرا مادر همه بود اما عفاف و حجاب را در برابر بیگانه و نامحرم رعایت می کرد. ابو بصیرمی گوید به یک خانم که قرآن آموزش می دادم یک روز یک شوخی معمولی با او کردم یک مدت بعد آقا امام صادق علیه السلام را زیارت کردم پرسید آن چه حرفی بود که زدی( از طریق علم امامت فهمیده بود) شوخی های معمولی هم بین زن ومرد نامحرم هم حرام است که انسان بعضی موقع در خرید وفروشها در ادارات دارد. حالا ماهنشان محیطی پاک است شما بروید بعضی شرکتهای خصوصی و نوع گفتار را ببینید انسان حیا می کند وارد آن شرکت شود.امام فرمود ابوبصیر دیگه به آن کلاس آموزشی نرو. تو دیگر لیاقت نداری. شهید مطهری می گوید: حیا وعفاف گران بها کردن زن است برای محیطی که برای آن محیط آفریده شده است. ما در جامعه عشق و هوا و هوس را برعکس ترجمه کرده ایم .آن عشقی که در جامعه ما ترجمه می کنند آن هوس است نه عشق. هوای نفس است که امیر المومنین فرمود: "الْهَوَى هُوِیٌّ إِلَى أَسْفَل"هوا سقوط در پرتگاه هلاکت است. عشق، متناسب  و در مسیر محبت الهی می شود. انشاالله توجه کنیم و بحث پوشش هم هست که من در این بحث را تمام می کنم انشاالله در هفته های آینده ادامه خواهیم داد. خداوند انشاالله توفیق دهد در جامعه انسانهای عفیف روز به روز زیادتر شوند.
خطبه دوم:
حجت الاسلام والمسلمین زاهدی پور در خطبه دوم نماز هم سضمن دعوت خود و نمازگران به راه پر لذت تقوا گفتند: بهترین لذت ترک گناه است و اگر انسان این لذت را درک کند سعی در ترک گناه می کند، باید سعی کند واجبات را بجااورد مخصوصا در ماه شعبان آماده شود؛ من وشما باید خودمان را آماده ماه رمضان کنیم. حساب پس خواهیم داد همانچنان که امام سجادعلیه السلام در دعای مکارم الاخلاق می فرماید: "خدایا توفیق بده عمرم را در جایی صرف کنم که درباره آن از من سوال خواهی کرد". من اول از خودم بعد از شما سوال می کنم در هر روز از این 24 ساعت چند ساعت از عمرمان  را در هدفی که امام سجاد در این دعا فرمود مصرف می کنیم. باید بیدار شویم. مناجات شعبانیه را مخصوصا جوانان بخوانند و اینها هستند که به درد ما خواهند خورد. عزیزان! دنیا از دست می رود این دنیا آنقدر بی وفاست که اگر حتی وصیت نکنی کسی حق ندارد حتی از  اموال تو برایت کفن بگیرد بعضی فتواها اینگونه است. این قدر بی وفاست. لذا برای چی مال دنیا را جمع کنیم بیاوریم در راه حق و در راه دین مصرف کنیم و در عین حال عبادات خداوندی را به نحو احسن بجا آوریم، به نماز جمعه ارزش قائل شویم بازهم تشکر می کنم و شهادت می دهم که به لحاظ جمعیت نماز جمعه ماهنشان رشد دارد بنده خودم در اینجا با دوصف پشت سر امام جمعه های قبلی نمازجمعه خوانده ام. لذا این جای شکر و تقدیر و تشکر در محضر خداوند دارد که تابستان و موقع کشاورزی نماز جمعه با شکوه برگزار می شود اما تقاضا دارم چند نفرهم جلو بیافتند به جان علی و به جان آقا امام زمان علیهالسلام عرض می کنم، این خوب نیست که یک نفر را متهم کنیم اگر دو سه تا جوان قبول کنند و بیایند روز جمعه به این مسائل برسند من هم می آیم مسائل صوتی را به آنها یاد می دهم در این باره تخصص هم دارم یادشان می دهم و هر روز هم یکبار بیایند در دفتر دستشان را ببوسم و بالله این کار برای من سودی ندارد ما رفتنی هستیم ولی بگذارید شهرستان به لحاظ معنوی رشد کند، غریبه می آید دوست و دشمن می آید خوب نیست. یکی دو نفر هم از خواهران خودشان را معرفی کنند یکی با دفتر در ارتباط باشد و مشکلات را به ما برساند و با ما هماهنگ شود که در حد امکان نماز جمعه ای با آبرو با حیثت در حد شأن مرکز شهرستان برگزار شود. استدعام این است، خواهشم این است. امام جمعه، عزیزان! بنده تواضع دارم و از دست همه نمازگزاران می بوسم منتها در شأن یک امام جمعه، حالا بنده ملاک نیستم، ولی یک غریبه ببیند که یک نفر پیدا نشده که در حقیقت به اینها رسیدگی کند این خوب نیست. حالا ما هر چند سید جعفر خیلی گیر می دهیم ولی حالا اگریکی می گوید که نگذاشت من الان به مسئول فرهنگی به شوخی عرض می کردم، بازداشتش باما. بس اینگونه نیست که همیشه حاضر و آماده بیاییم. الان امروز صبح دعای ندبه بود بالاخره برای بیرون هم بلندگو لازم بود برای فرهنگ سازی نه برای کیف کردن. شب من خودم شخصا تا ساعت دو شب( سرباز هم رفته بود) و از دفتر هم کسی نبود البته آنها دیروز هرچه در توان داشتند کار کرده بودند. درست است که من برادر کوچک شما هستم ولی امام جمعه شما تا ساعت دو شب در دفتر کار کردم و صوت و بقیه کارهایش را تنظیم کرده ام. انشاالله خداوند برای همه توفیق  بدهد یک صلوات بفرستیم.
چند نکته هست چون دیر وقت هست اشاره ای داشته باشم اولا: من یادم رفته بود نایف بن عبدالعزیز تلف شده بود که آن را تبریک عرض نکردم بودم که اینگونه موارد جای شکر دارد، به اربابانش ملحق شد خداوند متعال لعنتش کند که بسیاری از شیعه کشی ها توسط  این ملعون و خبیث بود و لعنت الهی همیشه پشت سر او هست انشالله بزرگتر از اینها هم یک روزی تلف شوند و عاشقان ولایت از دست انسانهای کثیف و خائنان حرمین شریفین نجات پیدا کنند.
در مورد جام رمضان که آقایان تذکری دادند  و خوب هم گفتند الان موقعش است که تذکر داده شود وبصورت پیامک هم منتشر خواهیم کرد، حالا ما با ورزش مخالف نیستیم ولی اینکه 11 ماه را کنار گذاشته و در ماه عبادت جام رمضان برگزار می کنیم و اسمش را هم جام رمضان می گذاریم و تبرک می کنیم، و مانع خیر می شویم و بهانه هم دارد. جالب این است که دقیقا در وقت مسجد برگزار می شود بعد می گوییم جامعه چرا آلوده می شود. بهانه های مختلف، سریالهای مختلف تلویزیونی منحرف کننده حتی سریالهای ماه رمضان منحرف کننده تر و از طرفی هم جام رمضان. انشالله حداقل باید وقت برگزاری به گونه ای برنامه ریزی شود که مزاحم برنامه های مسجد نشود. به معنای واقعی کلمه مزاحم دین و مزاحم انسان سازی نشود. فرصتهای دیگری هم هست شما جام شعبان برگزار کنید، جام رجب و ...
ده تیر ماه روز صنعت و معدن است، سال تولید ملی باید در شهرستان تلاش کنید روحیه تولید ملی را بیشتر کنیم. مسئوولان عزیزمان سعی کنند به مسائل صنعتی و معادن اهمیت دهند که یکی از دغدغه های بجای مسئوولان است و معادنی که تخریب می کنند جاده هایی که من در بازدیدها دیدم بدون اینکه برای شهرستان سودی داشته باشد انشالله عزیزان دست در دست هم دهند برای شهرستان هم سودی داشته باشد، برداشتهای غیر مجاز دارند، حمل و نقل غیرمجاز دارند اما ریالی سود برای شهرستان ندارد. خواست مردم شهرستان و خواست ما این است که مسئوولین شهرستان و بنده شهادت می دهم که دغدغه فرماندار عزیز هم همین است و چندین بار پیشنهاد کرده که در خطبه ها مطرح شود منتها فرصت نبوده، واقعا ما هم پشتیبان هستیم که انشاالله محکم بایستند و هم از تخریبهای بی جا و هم از برداشت بی رویه جلوگیری شود و هم اینکه سودهایی که متصور است به شهرستان هم برسد.
۱۱تیر مصادف با ۱۱ شعبان ولادت جوان سید الشهداء حضرت علی اکبر علیه السلام است. عزیزان! بزگواران! این را دقت کنیم مخصوصا جوانان. آن جوانی که علی اکبر بود تاریخ را هم به درد آورد هنوزهم نام علی اکبر همراه با نام پدرگرامیش سیدالشهداء زنده است. معنا بخش زندگی و معنابخش تاریخ زندگی بشریت است. اما جوانهایی که در غرب و شرق شنیده ایم، انسانهایی که خودشان در تعریف زندگی اولیه خود لنگ هستند و هنوز از حیوانیت دور نشده اند را برای خود الگو قرار ندهیم علی اکبر حسین بهترین الگو، الگوی پاک و بی عیب و نقص است.
شهادت چهارمین شهید محراب آیت الله صدوقی است ، نماز جمعه یادگار این شهداست ونظام بیمه نمازجمعه است. مقام معظم رهبری فرمود: یک هفته دشمنان نظام سرمایه گذاری می کنند و در یک ساعت در نماز جمعه خنثی می شود وشما قدرخود را بدانید که از سربازان نماز جمعه هستید وبنده اگر لیاقت داشته باشم تبریک عرض می کنم هر کس نمی تواند سرباز نمازجمعه باشد خداوند اجر دهد و روح آیت الله صدوقی را از ثواب تمام نمازجمعه ها بهرمند کند.
۱۲تیر،۱۲ شعبان روز بزرگداشت علامه امینی است من فقط این را عرض می کنم جوانان! شهید علامه امینی الغدیر ۲۰جلدی را نوشت و ۹ جلدش هم ظاهرا مفقود شده متاسفانه. فقط در دفاع از ولایت آنقدر سختیها کشید. در هندوستان به یک کتابخانه شخصی یک نفر از اهل سنت می رود.درب خانه او را می زند که اگر اجازه دهید آمده ام از کتابهایتان استفاده کنم صاحب خانه هم که فوت کرده بود پسر که درب را باز کرده بود می گوید کتابخانه آنجاست و بروید استفاده کنید و بعد از چند روز یادش می اید که ما یک میهمانی داشتیم می رود کتابخانه و می بیند که آقا همچنان یادداشت برداری می کند یک سری مطالبی که در کتابهای اصیل اهل سنت است (چون کتابهایی که اهل سنت الان چاپ می کنند مطالب حقیقی را حذف می کنند). می پرسد پس نان وآبی نیازندارید می فرماید که نان خالی در کوله پشتی داشتم. عزیزان! لذا این الگو باشد که با دین معامله دنیوی نکنیم، به هر چیز به لحاظ ارزش مادی نگاه نکنیم. بخاطر این است که امیرمومنان هم اسمش را زنده نگهداشت. علامه امینی می گوید: دربغداد نشسته بودم یک کنفرانسی بود رفتم یک نفر به من ارزش قائل نشد همه اش از دشمنان بوند، عبایم را انداختم زمین و نشستم همان لحظه یک نفر آمد گفت علامه تو که می گویی شیعه علی هستی بچه ام از دست می رود یک چیز بنویس ببرم تا شفا یابد، یک لحظه قلبا ناراحت شدم و گفتم برو شفا می یابد یعنی به خودی خود وعده دادم بعد از اینکه او رفت گفتم علی یک عمری است که نوکریت را می کنم مواظب باشد آبروی نوکرت را نبری. من خودم را عرض می کنم از من که نوکر علی نمی شود من که آبرو ندارم. ولی علامه امینی کتاب الغدیر را نوشته که اگر نبود ولایت در خطر بود. می گوید بعد از چند مدت دیدم که خانم آمد گفت که علی شفا داد و بعد ازآن برای من احترام قائل می شدند.
۱۵شعبان مصادف با ۱۵ تیر سالروز میلاد با شکوه و ملکوتی امام المسلمین، امام زمان ولی الحق حجت ابن الحسن العسکری علیه السلام است انشالله منتظر باشیم صبح در دعای ندبه محضرتان عرض کردم، که من با چه رویی عرض کنم که امام زمان، آقا، تشریف بیار و اگر آمد من چگونه خجالت نکشم وبه روی او نگاه کنم. من شرمنده ام لذا من اول باید خودم را آماده کنم بطوری که دیگر حیا نکنم، خجالت نکشم که بگویم آقا تشریف بیاور و الا برای چی بیاید.یک لحظه به خودم مراجعه کنم ببینم آیا از من سرباز امام زمان می شود آن وقت اللهم عجل لولیک الفرج. البته انشالله اینگونه هست. خدایا اول ما را لایق قرار بده سرباز لایق. من عرض کرده ام اقا فرمود (الان از ذهنم رفت کدام معصوم بود) که اگر من 17 نفر سرباز داشتم قیام می کردم شخصی که مشهدی، خراسانی بود گفت یکی من. امام فرمود: برو داخل تنور. تنوری که روشن بود. گفت آقاجان می خواهی من خود را بکشم. به غلامش فرمود برو داخل تنور، بدون هیچ تاملی داخل تنور شد آقا در کنار تنور با آن مرد خراسانی شروع کرد به صحبت. و این هم نگران است که آقا طرف در تنور سوخت. امام فرمود: داخل تنور را ببین دید غلام سالم در داخل آتش نشسته است. امیرمومنان علیه السلام فرمود: به ابراهیم آتش را گلستان کننده من بودم باذن الله. اهل بیت این گونه هستند. آیا ما اینگونه هستیم؟ فرض کن آقا تشریف آورده و به من می گوید برو داخل تنور شو فکر نمی کنم که این شهامت را داشته باشم انشاالله این شهامت در شما باشد و دعا کنیم که اینگونه باشیم.
پروردگارا در ظهور امام زمان تعجیل بفرما.
پرچم نظام مقدس جمهوری اسلامی را با دستان رهبرمعظم انقلاب به دستان مبارک امام زمان برسان.

ایام فاطمیه، بهترین زمان برای الگوگیری از رفتار حضرت فاطمه(س)

http://khabarfarsi.com/ext/542570

امام جمعه ماهنشان، ایام فاطمیه را بهترین زمان برای الگوگیری از رفتار حضرت فاطمه(س) دانست و تصریح کرد: باید از این فرصت برای آشناسازی جامعه با سجایای اخلاقی ام‌ابیها(س) استفاده کرد.

حجت الاسلام والمسلمین حسین‌علی زاهدی‌پور در گفتگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه زنجان، با بیان این مطلب، اظهارکرد: الگو گرفتن از ابعاد مختلف رفتارهای حضرت زهرا(س)، در هر زمانی میسر است، چراکه شخصیت والای ایشان محدود به زمان خاصی نیست.

این مدرس حوزه علمیه، یادآور شد: انسان به ‌خاطر فطرت ذاتاً کمال ‌طلب خود همیشه به‌ دنبال یافتن بهترین الگو و نمونه برای زندگی خویش است و می‌توان اذعان کرد که حضرت فاطمه بهترین الگو برای هر فرد به ‌شمار می‌آید.

وی تصریح کرد: ارتباط عمیق و مستمر حضرت فاطمه(س) با خداوند متعال، عامل به کمال رسیدن این بانوی بزرگوار است و در این شرایط ایشان بهترین الگو برای هر زن و مرد شیعه به حساب می‌آیند. حضرت فاطمه(س) به‌دلیل ایمان قوی به معرفت رسیده و عمل و رفتاری کامل و بدون نقص داشتند که این از ویژگی‌های یک انسان کامل است.

زاهدی‌پور با بیان اینکه هدف خداوند از آفرینش انسان رسیدن افراد به کمال است، خاطرنشان کرد: به همین دلیل ارائه الگوهای عملی برای مسیر زندگی انسان‌ها ضروری است که خوشبختانه خداوند ائمه اطهار و حضرت زهرا(ع) را جزء بهترین الگوها قرار دادند.

زاهدی‌پور ادامه داد: بنابراین الگو گرفتن از این بانوی بزرگوار در صورتی میسر می‌شود که ایشان را به‌ درستی و با‌ معرفت بشناسیم و ایشان را در تمامی ابعاد، الگو قرار دهیم چرا که نمی‌توان فقط از یک دیدگاه ایشان را الگو قرار داد و ابعاد دیگر رفتارمان را به ‌گونه‌ای که خود می‌پسندیم انجام دهیم و وانمود کنیم که الگوی ما ایشان هستند.

معیارهای مادی، بنیان زندگی مشترک را متزلزل می کند

http://zanjan.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=689

امام جمعه شهرستان ماهنشان گفت: معیارهای مادی و تجمل گرایی در زندگی مشترک، بنیان های زندگی را متزلزل و سست می کند. حجت الاسلام والمسلمین حسین علی زاهدی پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، با بیان اینکه نباید ارزیابی ها و ارزش گذاری ها در خانواده بر اساس مادیات و تجمل گرایی باشد، اظهار کرد: زمانی که ارزیابی ها بر اساس ارزش های مادی و مقایسه ها و چشم و هم چشمی هایی نظیر داشتن خودرویی مدل بالا بنا نهاده شود، مسلم است که نداشتن آن از سوی همسر نوعی بی ارزشی تلقی خواهد شد و در مقابل ارزش های انسانی و معنوی پایین آمده و اعضای خانواده نسبت به یکدیگر ارزش مادی خواهند داشت.

 وی با یادآوری اینکه روحیه انسان به طور معمول در برابر مادیات سیری ناپذیر است، تصریح کرد: بدیهی است حاکم بودن معیارهای مادی در زندگی، همواره موجب افزایش سطح توقعات مادی و کاهش ارزش های انسانی در خانواده خواهد شد. لذا وجود فاصله بین خانواده ها و معنویات، نقش مخربی در بنیان خانواده ها خواهد داشت.

این مقام مسئول، خانواده را نهادی مقدس و ضروری در جامعه اسلامی برشمرد و خاطر نشان کرد: در کنار تأکیدات ائمه اطهار و قرآن کریم بر تشکیل خانواده، مسئولیت ها و کارکردهایی برای این نهاد تعریف شده است که از آن جمله تربیت فرزندان، حمایت از والدین، جامعه پذیری، آموزش و مسائل مختلف در کانون خانواده می باشد.

حجت الاسلام زاهدی پور با یادآوری اینکه وجود معنویات در خانواده، اعضای خانواده ها را در مسیر الهی قرار می دهد، ابراز کرد: همان طور که وجود انسجام و همسویی در خانواده ها موجب تحکیم بنیان های خانواده می شود، کمبود انسجام و اهداف مشترک نیز خانواده را در معرض فروپاشی قرار می دهد؛ به طوری که اکثر طلاق های عاطفی و غیر رسمی در خانواده ها نیز عمدتاً به دلیل نبود همسویی و همگرایی در کانون خانواده رخ می دهد.

 

وی زوال اخلاقی و بی حجابی در جامعه را نیز از جمله عوامل معنوی دخیل در فروپاشی بنیان خانواده ها دانست و یادآور شد: بدیهی است بی حجابی و خودآرایی از سوی یکی از زوجین مثلاً زنان در جامعه موجب تحریک غرایض افراد در جامعه و از سوی دیگر مویّد ارتکاب چنین خطایی از سوی همسر می باشد.

 امام جمعه ماهنشان مسائل جنسی را عامل عمده طلاق ها در کشور عنوان کرد و متذکر شد: در ناهنجاری هایی نظیر انحراف، طلاق یا ازدواج مجدد مردان که معمولاً از انسجام و پایداری نیز برخوردار نیست، نبود معنویات و اخلاق تأثیر قابل توجهی دارد.

 زاهدی پور ضمن تأکید بر لزوم گسترش معنویات در خانواده، تصریح کرد: بدیهی است نهادینه کردن ارزش های معنوی و انسانی درست در خانواده ها، موجب ارتقای جایگاه انسان ها در برابر یکدیگر و استمرار بنیان خانواده خواهد شد.

دستگیری عوامل ترور دانشمندان هسته ای

http://www3.irna.ir/fa/NewsPrint.aspx?ID=247455

حجت الاسلام حسینعلی زاهدی پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اقتدار نیروهای امنیتی و اطلاعاتی مبتنی بر ولایت مداری وامانت داری است، افزود: اعتقاد، ایمان ملت ایران و هم چنین اقتداراقتدار نیروهای امنیتی واطلاعاتی نظام اسلامی بی بدیل بوده و در سطح جهانی تأثیر فراوانی دارد.

وی اظهار کرد: نیروهای امنیتی و اطلاعاتی کشور در سایه ایمان به خدا موفق شدند عاملان ترور دانشمندان هسته ای کشور ایران را دستگیر کنند.

امام جمعه ماهنشان گفت: برخی کشورهای ابرقدرت هسته ای قصد دارند به روشهای مختلف از قبیل تروریستی با ایران وارد جنگ شوند ولی این افکار آنها توهمی بیش نیست و ملت ایران نسبت به همه توطئه های دشمنان آگاهند.

حجت الاسلام زاهدی پورتصریح کرد: ملت ایران اسلامی با تمام قوای خود و اطاعت از فرامین رهبر معظم انقلاب لحظه ای از آرمانهای والا و خط مشی کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی عقب نشینی نکرده و در پرتو ولایت فقیه در برابر کشورهای غرب و سردمدارانش ایستاده و در مسیر پیشرفت دانش فناوری هسته ای مصمم هستند.

وی با اشاره به اینکه فناوری هسته ای ارتباط تنگاتنگی با فناوری نانو دارد، پیشرفت دانشمندان ایران در علم فناوری هسته ای کشور را یادآور شد و گفت: در حال حاضر خاکریز دفاع از میهن اسلامی، داشتن فناوری هسته ای و تکنولوژی است و این امر مانع از نفوذ دشمنان می شود.

امام جمعه ماهنشان اظهار داشت: برخورداری از فناوری هسته ای بومی از مهم ترین معیارهای قدرت هر کشور از لحاظ علمی و سیاسی است و دشمنان در برابر پیشرفت کشور ایران در زمینه اقتدار جهانی(علم فناوری هسته ای) وارد عمل می شوند.

حجت الاسلام زاهدی پوراظهار با قدردانی از تلاش های وزارت اطلاعات کشور ایران در دستگیری عوامل ترور دانشمندان هسته ای ایران، این موفقیت آنها را اقدامی منسجم و برنامه ریزی شده جدی دانست و گفت: دستگیری عاملان ترور دانشمندان هسته ای کشور باعث شادی و خوشحالی ملت ایران اسلامی شد.

وی نقش مهم نیروهای امنیتی واطلاعاتی نظام مقدس جمهوری اسلامی در تأمین امنیت کشور و مقابله با تروریست و تمامی عوامل تروریستی را یادآور شد و اظهار کرد: بار دیگر سربازان گمنام امام زمان(عج) در دستگیری این عوامل وظیفه خود را به نحو احسن انجام دادند.

امام جمعه ماهنشان بر مجازات جدی عوامل ترور دانشمندان هسته ای کشور تأکید کرد و گفت: مسوولان مربوطه با مجازات این عوامل باید تلاش کنند که استکبار جهانی و رژیم صهیونیست و مزدورانشان از آن درس عبرت بگیرند.

حجت الاسلام زاهدی پور تصریح کرد: وجود نیروهای امنیتی و اطلاعاتی در برقراری امنیت در مرزهای نظام مقدس جمهوری اسلامی از افتخارات ارزشمند کشور ایران است.

وی از دانشمندان هسته ای ایران به عنوان رزمندگان فناوری نظام مقدس جمهوری اسلامی یاد و اضافه کرد: ضربه زدن به این نظام و مقابله با آن از اهداف عمده دشمنان در ترور دانشمندان هسته ای کشور ایران می باشد.

کتاب بهترین هدیه خداوند به بشریت است

http://www.irna.ir/NewsShow.aspx?NID=30077134

حجت الاسلام 'حسین علی زاهدی پور' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، قرآن کریم را بزرگترین و با ارزشترین هدیه خداوند به مسلمانان و پیامبر بزرگ اسلام(ص) دانست و افزود: دین اسلام از همان ابتدای نزول خود توجه ویژه ای را نسبت به کتاب و کسب علم داشته و دارد.

وی، به نتایج مطالعه و کتابخوانی در فرد و جامعه اشاره کرد و یادآورشد: کتاب مناسب و خوب نقش هدایت کنندگی برای فرد ایفا می کند و علیرغم افزایش اندوخته های فردی زمینه توسعه و پیشرفت جامعه را با سرعت بیشتری مهیا می کند.

حجت الاسلام زاهدی پور، کتاب و نوشتن آن را موجب حفظ فرهنگ و ارزشهای یک جامعه دانست و تصریح کرد: دین اسلام و ائمه معصومین(ع) نیز نوشتن و کتابت را بهترین وسیله برای حفظ دانش و فرهنگ معرفی و برآن تاکید می کنند.

امام جمعه شهرستان ماهنشان، انسان را نماد ساز و کتاب را بهترین نماد انسان دانست و گفت: انسانها باید ارزش این نماد را بدانند و برای ترویج و گسترش آن تلاش کنند.

به گفته وی، همه کتابها خوب نیستند و افراد برای مطالعه کتاب مناسب باید کتابشناس خوبی باشند تا بدین وسیله از مطالعه کتابهایی که برای انسان سودمند و مفید نیستند پرهیز کنند.

حجت الاسلام زاهدی پور، کتاب را دوست انسان دانست که باید در انتخاب آن دقت کافی را داشته باشد و افزود: انسان باید کتابشناس خوبی باشد تا بتواند علیرغم مطالعه کتاب خوب، کتاب مناسب نیز بنویسد و منتشر کند.

امام جمعه ماهنشان قرآن را تنها کتاب خوبی دانست که علیرغم مفید و سودمند بودن تمامی کلمات و جملات آن، هیچ حرف اضافه و زائدی در آن بیان نشده است.

وی به ضرورت ترویج کتابخوانی در سنین کودکی تاکید کرد و یادآورشد: انسان ها باید از سنین کودکی با کتابهای مناسب آشنا و عجین شوند تا بدین طریق روح آنان با مطالعه و کتابخوانی انس بگیرد.

حجت الاسلام به ضرورت حذف موانع کتابخوانی در جامعه اشاره کرد و گفت: رسانه های دیداری و شنیداری بزرگترین مانع برای افزایش مطالعه انسان است که باید از مرکزیت خانه ها و جوامع خارج شود.